Oslo

Med 20 min kvar till avspark är det jag och tre toppluvor

By:larm är mycket av en branschfestival. Man kollar nickandes på Efterklang (som iofs var överraskande… bra?) och på-platsen-studsar till isländsk retro elektro.

Sen kommer min höjdpunkt (tror jag). Och vad som borde vara många andras! Det är de som skakar Borlänge i sin grund när det är homecoming till peace&love och de som gjort ett het otroligt MTV unplugged. Nu är det typ en kvart kvar till de börjar. På festivalens största innescen (tar kanske 1100..ish) och det är jag tillsammans med tre svenska toppluvor som väntar.

Mattias jobbar över och jag har därför roat mig själv. Varit vuxen och köpt min första öl ute ensam.

Glad alla stjärtars på det!

Men nu börjar de snart, snart.. Och jag sitter fortfarande på ett trappsteg med benen utsträckta och har inte direkt några problem att ta mig längst fram..

Nu kom Mattis! 10 min tillgodo.

Vad ska vi slå vad om att jag kommer gråta?

20130214-234453.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: