Istället för före- och efterbilder

Det var när jag inventerade klädförrådet i fredags jag upptäckte en del gömmor. En hel del kraffs, en gnutta glada överraskningar och några ”whaaat?!?” Och ett ”jaha! Det var såhär byxorna satt när jag köpte dom”.

Förra sommaren var ett enda vräkigt göttemoln av öl och flott och massor av gott. Och det går ju bra, om en samtidigt försöker upprätthålla någon form av fysisk aktivitet. Det har inte helt blivit någon ändring förrän sent, sent i höstas. Nu har jag tagit tag i träningen ordentligt också. Det är inte bara motion längre, utan faktiskt träning som sliter ned och bygger upp. Blir starkare och gladare. Orkar jogga längre utan att dö igen. Kan göra mina 5 på 30. Har helt enkelt skärpt mig lite. Ska fortsätta med det. Gör milen på timmen igen innan sommaren börjar tänkte jag. Ingen press, men en tydlig målsättning. Sen är det ju alltid relativt när sommaren börjar.. Är ganska duktig på att skynda långsamt och äta popcorn.

Måste skärpa mig med vad jag kan göra också. Så himla bra med 1,5 h peppande promme med Frajdas då. Det är så lyxigt att ha henne! Och särskilt här! I ett Oslo som gör sig klart för att knoppa fram våren. Det ser man tydligt på solnedgångarna vi bjuds på. Puss!

20130220-220847.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.