Vardagen

Det sker stora saker i bloggosfären

Minns ni klassikern McEnglunds rödvinsblöta drömmar? På den tiden gick Täleken under Skorpan och han hade precis köpt sin första telefon med touch screen. Det var ballt. Vilken bloggkarriär det var. Mycket hån mot Graaf, ännu lite mer alkohol och något slags rekord i stavfel.

Sedan kom någonting som det fortfarande pratas om i bloggosfären. Graaf startade en blogg om en blogg. En blogg om vad McEnglund bloggade om. Han frågade sig den legendariska frågan (som alla också ville ha svar på):

Vad kan en degrederad dyselektriker blogga om?

Som vi har väntat, men nu gör han alltså comeback. Numer under den lite kryptiska titeln “42”. Några förstår vad meningen med livet är, men alla de kan inte lägga upp bilder på bloggen.

Gå in och säg hej till han!

42 – Meningen med livet

Bild

Lämna ett svar

%d