Uti trädgården finns det rådjur

Nu har vi varit ganska många dagar i Smedjebacken. Flera gånger har det varit moments när jag skulle vilja ha en kanal till det vanliga storstadshärjet under rubriken ”Samtidigt i Smedjebacken”. Till exempel när jag satt i solstolen på verandan, med solen i ögonen och det ENDA som hördes var småfåglar och Stoffe som skottade bort vintern. Det är bra att hjälpa våren på väg!

Nu på morgonen har vi haft åtta rådjur på tomten. Här behövs ingen kikare, bara ett fast 50 mm objektiv. Helt otroligt! Vildmark! Kidsen mumsade på godaste busken i byn och vi höll tummarna för att de tar med några älgar nästa gång. Sen trodde jag att jag såg ett vildsvin, men det var en stubbe.

IMG_1008 IMG_1009 IMG_1010 IMG_1015 IMG_1016 IMG_1017 IMG_1013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.