Äventyr

Ta dykcertifikat i Centralamerika! Vilken dröm!

Jag firar två år med dykcertifikat! Märks att jag har en hel del abstinens, för jag drömmer och tänker på att dyka OFTA. Kollar på bilder och vill möta en valhaj. Eller en rävhaj. En räka går också bra! Jag vill helt enkelt dyka igen nu.

I efterhand inser jag vilken glädje det inneburit att dyka i Karibien. Magiskt! Nyfikenheten får verkligen fritt spelrum under ytan också.

Samtidigt är det en aktivitet för alla. Kan Mattias, som snorklade för första gången efter 30 och är vattenrädd, så kan alla!

När vi tog Advanced Open Water en månad senare (maj 2011) var vi på platsen där vi kunde ha stannat. Bott och levt. På Utila (Bay Islands, Honduras) var jag också nåååågot brunare än när vi tog första på Bastimentos (Bocas, Panama).

Skrattretande!! Men vilken lycklig tjej alltså..

20130407-084755.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: