Vardagen

Overkligt spännande och otroligt självklart

Vi är i Stockholm över helgen. Nästan i hemlighet, för även om det är så många fina som borde hängas med är det en annan slags resa. Jag ska på kurs! Skriva! Vara kreativ och odla min hobby. Glad jul på mig!

Eftersom jag fick den i julklapp av täleken ville han ha i present att följa med. Så där försvann min egentidshelg på hotell! Fast det är skönt att han är med. Han får bli researcher och fotograf!

Men först fick han bli sällskap på ett tomt hotell vid trafikplats Järva krog (kursen är i närheten så var smart när jag bokade, även om det är långt till allt annat). Vi har bubblat, bastat och druckit en kall. Nu ska vi kolla varandra djupt i ögonen och äta mat. Sådär som småbarnsföräldrar gör när de åker på en helg utan barn för första gången på länge. Med undantaget att vi kanske inte har barn..

Så. Ikväll är jag spänd, glad och lycklig (som på bilden). Pirrig som inför första dagen i skolan eller inför en viktig jobbintervju. Vem vet vad det kan bli av det här?

20130412-191903.jpg

3 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: