Vardagen

En fotobok är svaret på frågan om hur mycket resglädje som ryms på 50 sidor

Jag har tänkt göra extensions till ögonfransarna en stund. För att det är så himla många som gör det och blir gööörnöjda. För att det är lika många som är fina i det! Precis lika fina som de var innan, fast med känslan av att vara finare. Mitt argument har varit att det blir så himla enkelt. Min 5-minuters mejk skulle då bli en 1-minuters (deo inkluderat).

MEN, två argument har fått slå över. Det blir inga extralånga fransar att förföra med, det blir en fotobok full av resglädje istället! 50 sidor som har legat klara i iPhoto en god stund, men som (på grund av priset) aldrig blivit beställt.

Första argumentet blev att jag inte kommer kunna sudda mig hårt i ögonen när jag vaknar (tack Maria!). Andra argumentet blev att jag byter de pengarna mot fotoboken istället! Tänk, 4 veckors flirtglädje längs med fransraden blir till oändlig glädje över Äventyret. Det är så jag ska jobba!

Ett sista argument är ju också att det troligen är någonting en vänjer sig med, och när vanan är inne kan en inte leeeva utan det.

Istället ska jag gå mot samma känsla som tidigare: så länge ögonbrynen är borstade och jag har byxor på mig är det okej!

BildBild

Ps. Pappa Håkan: boken skickas hem till Sme’ i ditt namn så behöver liiiite bärhjälp. I utbyte kan du få tjyvkika!

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: