Vardagen

Dagens tema är skönhetsmissar

Jag lovar härmed att börja kasta strumpor med hål i. Minsta lilla maska som knorrat upp sig diskvalificerar sockan som funktionsduglig. Jag har ett hårt jobb framför mig (och förmodligen en motsvarande utgift). Ja, det är allt för dassigt att leva med inställningen “det är inte så noga så länge jag har skor på mig” eftersom vi inte lever i Amerika. Vi tar av oss skorna. Varje dag. Varje gång blir jag lika deppig när det är hål, men nu måste jag ändra mig själv. En tå, med nagellacksrester på toppen, har krupit ur helt. INTE OK.

Så. Där! Nu kan ni skälla på mig nästa gång jag skulle råka ha ett hål. Men avvänta någon vecka. Måste bara prova igenom hela samlingen..

Dagens andra miss är det enda i skönhetsväg jag gillar och är bra på. Naglarna. Målade på nytt och fixade fint. Bara att jag inte märkte att färgrester från ögonbrynen fastnade UNDER. Sjukt.

Kommer jag undan med det om jag kallar det ett konstprojekt?

20130419-085459.jpg

20130419-085520.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: