Fredrik Wikingsson firade 17. mai med oss i Norge!

Efter några dimmiga dagar av fest och sol och härliga människor vill jag dela med mig av en spaning. Vi träffade den norska (tio år yngre) versionen av Fredrik Wikingsson på 17. mai. Han är vän till en väns vän och heter Kim.

Sättet att tala (snabbt, fullt av anekdoter), kroppsspråket och hans insjunkna bröst bidrog till den rent ansikts- och frisyrmässiga likheten. Han skrattade härligt och hade fått likheten påpekad av ett svenskt fotbollslag på besök i hemstaden Bergen tidigare. Jag tänker att de håller sin cigg på samma sätt, lägger ett gängligt ben över det andra på samma sätt och kanske var också Fredrik den äldre en gång så ung och oförvanskad?

Stackars Kim fick ställa upp på att filmas och fotas och förknippas med en människa han aldrig sett någonting av. Nu har i och för sig vi inte heller hängt med originalet på riktigt, även om det känns så. Bra för alla parter eftersom vi gillar bägge två!

20130519-085128.jpg

20130519-085143.jpg

20130519-085201.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.