Trams,  Vardagen

Maj är verkligen en sol- och vårare

Det är vågat att sitta på en uteservering i maj. Inte för att det kanske plötsligt blir kallt, utan för att det kanske plötsligt börjar regna. Like hell.

Det regnade först från klar himmel

När första dropparna kom fanns det inte ett moln. Dropparna var nästan svalkande. Vi skrattade! Men när himlen sen öppnade sig var det full komik att se alla gäster försöka positionera sig bland de borden med parasoll över. Vi försökte gömma oss under paraply, men gav upp och bytte bord.

Maj, maj måne lurade oss ända till Skåne

Det var ändock fantastiskt härligt att få skippa träningen och ta en öl istället! Det var igår det. Idag har jag recapat med Frajdas på promenad. Två i ett! Nu måste jag slå in paket.. Många paket. Det är verkligen det värsta jag vet. Men grattis då, Johan!

20130529-180200.jpg

20130529-180212.jpg

20130529-180231.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: