Vardagen

Dagens tips på app till iPhone: Moves

Mitt träningskort löpte ut sista maj. Har ju lovat mig själv att vara mer i skogen och med det ingår också att faktiskt börja springa ute. Knäna vrålar lite om att underlaget är ojämnt, men det är fantastiskt härligt! Den här veckan har varit exemplarisk! Särskilt idag (se bilderna!). Cyklat fram och tillbaka till jobbet, varit ute och joggat, alltid tagit trapporna upp till lägan, promenerat, gjort armhävningar (kan göra flera stycken, typ 3/4, på tårna!) och försökt tänka att jag har inte alls har annat att göra.

Rörelse ska bli ännu mer en del av vardagen!

Jag gillar att tävla och jämföra resultat, så kom på att det måste finnas en app för det här. Har haft Nike-fjuppen förut, men upplevde att den geotaggade helt galet. Nu har jag appen Moves. Nöjd! Det är skoj att se stegräknaren och fantastiskt att se mått på jogg och cykel. Upplever också att den hittar bra och mäter distans perfekt. Inte varit ute i skogen skogen i och för sig..

Minus är att den behöver data.

Jag undrar en sak, hur många steg är det vanligt att ta på den dag? Nu har jag bara haft telefonen på mig när jag faktiskt rört mig utomhus (inte gått med den på jobbet till exempel). Lite drygt 10 000 steg, är det något att hänga i granen? Låter svinmycket, men kanske är en promenad runt hörnet.

20130606-192642.jpg

20130606-192650.jpg

20130606-192655.jpg

Nog för att jag inte är snabbast i stan, men jag GÖR det! Jag joggar (i uppförsbacke!). GOTT!

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: