Äventyr,  Vietnam

Restips Vietnam – tack! Och kom och fira jul med oss!

Framtiden stakar ut sig. Vi kommer vara i Vietnam från och med 5:e november. Då har vi bokat ett flyg (buuu) från Hong Kong till Hanoi. Flygresan är tyvärr nästan nödvändig då vi kan ordna tre månaders visum vid inresa till någon av flygplatserna, något som inte är möjligt om vi kommer landvägen. Så vi har accepterat ett undantag från vår policy att undvika flyg.

När vi ankommer till Vietnam har vi alltså tre månader till att upptäcka landet ordentligt. Vi vill komma nära, uppleva och vaska fram några guldkorn utöver det vanliga.

Sitter ni vänner på några värdefulla tips? Känner ni någon som känner någon som känner en som en gång trillade över en vietnamesisk pärla? Berätta!

Vi kommer således att fira julen i södra delarna av landet tillsammans med ett glatt gäng från Norge. Vill ni bli en del av den temporära familjen över högtiden? Komsi komsi! Vi värderar starkt att hyra ett hus eller liknande, så kom och öppna paket och upptäck någonting nytt. Thailand var förra året!

20131007-153335.jpg

7 kommentarer

 • Fiskmåsen

  Jag har kollat lite efter en billig flygresa. Har någon ett tips ?
  Ha det bra med er…..Allt bra här hemma.
  Brynäs – Luleå 3 – 1.

 • Freedomtravel

  Besök Hoi An! Supermysig liten stad med massor av skräddare. Sedan är det ju vackert Halong bay utanför Hanoi. Fantastiskt fint att ta en båttur där! Vi gifte oss i Vietnam för övrigt :)

 • Ditte

  En bit utanför Saigon ligger ön Puh Quock (vet inte om stavningen är korrekt) och dit rekommenderar jag verkligen ett besök. Kanske måste man flyga dit…

  • beccus

   Tack Monica! Väldigt spännande att läsa om Bai Bang. Vilken resa ni varit med på. Vi kommer förmodligen att köpa varsin motorcykel och köra norra Vietnam (kanske mer..) själva.

   Går det att åka förbi vid Bai Bang idag och “se” någonting, eller är det avspärrat?

   Ha det bra!

Lämna ett svar

%d