KRÖNIKA: Varför så bråttom?

För snart 10 år sedan slutade jag skriva annat än promemorior och analyser. Då blev jag vuxen. Skaffade mig utbildning och sådär. Hade inte tid eller planer på att publicera mig någon annanstans än i min egen kanal. Resan ändrar på det. Ett steg mot någonting är att jag numera är krönikör igen. Det är kul!  Jag gillar att förhålla mig till redaktörer och externa kanaler. Jag är inspirerad, glad och tacksam!

Första krönikan på Örebros studenttidning Lösnummer är publicerad idag. Jag är löjligt stolt och samtidigt oerhört självkritisk. Rävsax.

Du kan läsa ”Varför så bråttom?” här

Hej så länge!

Skärmavbild 2013-10-16 kl. 12.17.31

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.