Asien,  Kina

Ett fantastiskt hostel i Kina

Vi har hittat ett av våra favorithostel i Kina på en oväntad plats. I Xichang finns Skylark Lodge. De spelar The Xx, har cool konst på väggarna och är otroligt trevliga. Huset är nybyggt, inventarierna fräscha. Det är vitt, vitt, vitt med detaljer i klara färger. En blåmålad cykel hänger på väggen, de har tavlor i taket.

De flesta hostel är annars inredda som bruna pubar, vilket har hög mysfaktor. Här har de gått för en skandinavisk känsla. Vi känner oss som hemma och stannar en natt till. I närheten finns flod, sjö, berg och naturstigar. Det regnar dock en del så vi håller oss inne. Vettigt!

Skulle du ha vägarna förbi Xichang på din rutt mellan Chengdu och Kunming, glöm inte att bo på Skylark Lodge!

Nästa stopp: Chengdu. Pandornas hemstad!

DSC05662 Untitled

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: