Asien,  Äventyr,  Vietnam

Välkommen till Vietnams största semesterparadis

Vi är äntligen här nu! Inte lika röda om nosen som de rödlätta britterna, men minst lika entusiastiska som de minsta barnen. Nha Trang är Vietnams största semesterparadis. Long Beach är låååång och det finns gott om stjärterum i sanden.

Lyckliga över att fem månader senare äntligen stoppa upp i paradiset kan inte ens ryssarnas håriga bringor och guldlänkar stoppa oss. Vi har överseende med med mycket nu! Räknar med att gränserna för vad som är ett paradis kommer skjutas en del när vi fortsätter längs med kustens (ännu) oexploaterade stränder.

Dagens gåta: Hur vet du att du är på en turistort där det i huvudsak är ryssar som semestrar?

Svar: Det är fullt av människor som stå-solar i speedos på stranden. En del string och silikon syns också. Samt ryska skyltar. Tur vi lärde oss att “pectopah” är restaurang redan i St Petersburg.

Utsikten från takterassen.
Utsikten från takterassen på hotellet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: