Äventyr,  Betraktelser

Mitt 2013 och mest mig, mig, mig men också lite tack, tack, tack

Det här med att byta år, göra bokslut, börja på nytt är bra. Det är nyttigt att utvärdera, reflektera, stanna upp och se sig omkring. Vi borde göra det varje morgon. Vara där vi trivs och känner oss trygga. Jag vill passa på att vara tacksam och ödmjuk inför att 2013 verkligen har varit ett år av äventyr, galenskap, härligheter och värme.

I januari gjorde jag bokstavligen bokslut. Då var jag i karriären, chefade mig själv, stängde böckerna prickfritt. Jag tränade, började känna att kroppen är härlig när den fungerar. Vi åkte på roadtrips med vänner, klappade katter i Karlstad, valsade runt i snön med Mattias nya lillasyster till valp. Vi firade påsk, 17 maj och midsommar runt familj och vänner. Vi flyttade ur vår lägenhet, gav bort cyklar och elektronik och packade ner saker att spara i kartonger.

Sen har vi seglat i Stockholms skärgård, åkt tåg genom Ryssland, druckit jäst jakmjölk i Mongoliet, upplevt Kina och åkt motorcykel genom hela Vietnam. Det är mitt äventyr, min kärlek och en fantastisk värld. Varje dag jag får vara frisk, åtnjuta friheten av ett pass och känna tryggheten att vänner och familj finns där (om än digitalt) glädjer mig. Inget av det vi gör är självklart och genom att lägga tiden i världen väljer vi oss själva, men ni är alltid med oss i hjärtat!

Jag känner verkligen tacksamhet för allt jag har och jag önskar att alla som vill sparka 2013 i häcken känner tillförsikt inför 2014. Världen är vacker, men långtifrån rättvis. Kanske kan vi alla hjälpas åt att jämna ut de orättvisa skillnaderna 2014.

Gott nytt år älskade vänner!

Till mamma!
Till mamma!
Julkort från paradiset (Sao Beach, Phu Quoc)
Julkort från paradiset (Sao Beach, Phu Quoc)
Att vi numera har en okej undervattenskamera (GoPro duger bara att filma med) gör mig glad!
Att vi numera har en okej undervattenskamera (GoPro duger bara att filma med) gör mig glad!
Täleken: också det bästa jag vet!
Täleken: också det bästa jag vet!
Bubblor: det bästa jag vet!
Bubblor: det bästa jag vet!

3 kommentarer

Lämna ett svar

%d