Asien,  Äventyr,  Vietnam

Livet som volontär i Vietnam

Vi har parkerat motorcyklarna för ett par dagar i Danang. Här har vi mött upp Lina, en svensk tjej som jobbar som volontär (för tredje gången!). Det råder verkligen inga tvivel om att hon trivs i Vietnam.

Igår följde vi med till en studentklubb som volontärorganisationen samarbetar med. Volontärerna får möta vietnamesiska studenter och de vietnamesiska studenterna får chans att prata engelska. Att sedan Lina funnit en hel hög med nya vänner bland studenterna är tydligt. Så himla härligt gäng!

Vi blev mottagna med öppna armar och fick lära oss allt om Tet, det vietnamesiska (och kinesiska) nyåret som är på gång. Mycket stoj, skoj, hjärtliga hån och skratt skapade en rätt hög ljudvolym, men de menade själva att det var en ganska sansad träff för att vi var där.

Och Lina, som själv menar att hon har scenskräck, stod som den mest naturliga konferenciern någonsin och ledde mötet från den upphöjda fronten framför tavlan.

Kolla in Linas blogg om vardagen som volontär i Vietnam här

Hur var det med den där scenskräcken?
Hur var det med den där scenskräcken?
Studentklubben skapar nya vänner
Studentklubben skapar nya vänner
Gruppbild!
Gruppbild!

Lämna ett svar

%d