Resa

Nominerad till Travel Blog Awards

Tack käre läsare som (utan påtryckningar) nominerat mig till Travel Blog Awards. Jag fick ett mail idag med upplysningen och blev själaglad. Även om det här med bloggen startat som en dagbok, växt vidare som scrapbook och utvecklats till en reseskrivarstuga så är den en stor del av mig. Jag får publicera mig själv, ett arkiv på mina äventyr och nöjet av att skriva, skriva, skriva.

Att ni vill följa med på resan gör glädjen kvadruppel!

Om det finns fler av er som vill visa uppskattning och vara en del av att hjälpa bloggen nå ut med upptäckarglädje och äventyr så kan ni nominera mig här (gärna som “Bästa reseblogg“, men också “Bästa Asienblogg”). Ju fler nomineringar, desto större chans att jag går vidare till final.

Den som erkänner att den nominerat mig kan få en virtuell slängkyss! 

Travel Blog Awards 2014!

3 kommentarer

Lämna ett svar

%d