Finalistplåster på sittsåren… Glöm inte rösta i Travel Blog Awards!

Jag VET att jag bråkat omkring med det här tidigare, men jag måste fortsätta. Trots att klockan är 00.30 här i Bangkok och vi har rest i 17 timmar (i buss och på flak) har jag svårt att komma till ro. Jag är så himla glad. Glad för att vi reser, för att ni läser, för att ni röstar, för att ni finns.

Tack!

Så fort jag somnat, drömt om spännande vägar, vaknat och ätit frukost ska jag bjuda er på lite kalas från vår sista tid i Kambodja. Tills dess, se till att alla ni känner röstar! Dela länken på kafferepet, i bokklubben, under körövningen. Starta ett upprop bland kollegorna, klicka loss med familjen, ta en paus under gruppträningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.