Äventyr,  Thailand

Utelivet i Bangkok sjunger, spelar och … strippar

Motståndsrörelsens protester till trots, det går alldeles utmärkt att roa sig om natten i Bangkok. Khao San Road är ett enda stort kaos, med halvnakna backpackers i nyinköpta neonlinnen. Sedan finns det flera andra “partygator” där det är glammigare, men också ännu naknare.

Sexturismen till Thailand är tråkig. Eller snarare, sexturism är tråkigt, oavsett land. Det drar dock verkligen folk.

Vi var på en aktivitet i Citibank-skrapan (mer om den mystiska detektivleken senare) och träffade två andra svenskar i samband med det. Det blev ett par öl, ett par till och senare också tillhörande sång och dans. Eftersom det var Buddhas födelsedag fick vi ölen serverad i en döljande mugg så länge vi satt ute, men inne på barerna var det full rulle trots den alkoholfria högtiden.

Kvällen började på restaurangen Bradman’s. Värden Thomas var helt fantastisk. Skojig och härlig. Det hjälpte ju såklart att han kom med Alla hjärtans dag-bubbel och bjöd på extra rent allmänt. Att sedan maten var fantastisk god blev bara en bonus. Gå hit!

Emil fick ett Alla hjärtans dag-kort av värden där det stod "Free beer!! <3", och sen "NOT" på insidan. Här har Emil ännu inte sett den stora vändningen..
Emil fick ett Alla hjärtans dag-kort av värden där det stod “Free beer!! <3”, och sen “NOT” på insidan. Här har Emil ännu inte sett den stora vändningen..

När det började rycka i rastlösheten på våra nyfunna vänner var det bara att hänga med vidare. Runt hörnet låg Soi Cowboy. En gata med stripp och strul, men också en fantastisk bar med livemusik. På Country Roads är det inte mycket naket, även om det helt klart finns mycket anspelningar. Med hjälp av ett glatt band som underhöll och ett glatt gäng, där den ene joinade bandet och aldrig verkade ha gjort annat, som dansade så blev det ändå en toppenkväll.

Till och med pricken blev lite suddig framåt småtimmarna!
Till och med pricken blev lite suddig framåt småtimmarna!
Jason Mraz goes svensk
Jason Mraz goes svensk
Det där med trubaduren alltså. De andra gubbsen på stället fick det lite svårt, haha.
Det där med trubaduren alltså. De andra gubbsen på stället fick det lite svårt, haha.

Lämna ett svar

%d