Asien,  Thailand,  Vardagen

Nu ska vi inte bara leva utomlands, nu ska vi bo också

Igår kom vi fram till Koh Tao. Inom loppet av ett par timmar hade vi signerat kontrakt på en liten studiolägenhet. Utan att riktigt veta vad vi ger oss in på bosätter vi oss här, i alla fall för en stund. Nu ska vi bo på Koh Tao i minst en månad, kanske tre.

Imorgon har jag min första riktiga måndag på nästan åtta månader. Jag ska börja plugga, träna, laga egen frukost och flytta in. Äventyret övergår till viss del mot vardag, men det känns nästan lika pirrigt som steget ut i världen. Vi ska bygga ett liv igen. Hitta rutiner, bryta bröd med grannarna, leta reda på öns bästa bukt.

Bjuder på dagens bästa bilder. Mattias inviger toaletten i lilla lägenheten och jag hälsar till pappa Håkan med fiskmåsar. Vårt nya köksbord går i maritimt tema och när hemmet nu är på plats blir nästa projekt att ge sig ut i undervattnet och dyka.

20140223-173408.jpg

20140223-173419.jpg

Det är förresten billigt att bo länge på en plats. Vi betalar ca 1500 SEK för en månad. Då ingår allt utom el. Till och med städning får vi hjälp med en gång i veckan. Inte tokigt alls.

3 kommentarer

  • Ditte

    Vad härligt! Nu kan ni pusta ut, samla ihop tankar och upplevelser. Så mysigt med ett eget boende. Har aldrig besökt Koh Tao , men får nu följa med på era äventyr. Håller tummarna för att ni skall vinna något bloggpris och kanske ett extra tillskott i reskassan. Har röstat så gott jag kunnat och mina vänner också.
    Många tankar till er.
    Soliga Spanienhälsningar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: