Asien,  Äventyr,  Strandliv,  Thailand

Vi har börjat utforska Koh Taos magiska kust

Våra första dagar på ön har vi spenderat med mycket sport (både fotboll och OS-finalen i hockey) och en stadig mängd öl. Vi har fått skymtar av eldshower på stranden, gungat till baktaktsversioner av varenda trallvänlig låt som finns och suttit tillbakalutade i sanden. Ändå har vi inte sett särskilt mycket, utan badat i poolen på hotellet och ordnat med praktiska ting.

Nu är nästan allt för vårt framtida liv som bosatta ordnat. Vi har flyttat in på riktigt, hyrt varsin moppe, bestämt vart vi ska dyka. Imorgon klockan 08.00 börjar vi vårt undervattensliv igen!

Idag har varit en försmak av livet. Vi har ägnat förmiddagen åt ordentliga ting, handlat trasmattor till balkongen och sådär. Sedan har vi börjat utforska ön. Vad vackert det är på Koh Tao! Höga palmer, runda stenbumlingar, branta bergssidor och gnistrande hav. Det finns oändligt många bukter och vi valde två på måfå. Vägen till Sai Daeng var himla vacker och vattnet klart. Vidare vid Freedom Beach fortsätte vi hänföras.

Här kan vi leva, här kan vi bo. Även om ön är liten har den verkligen snirklat sig in i hjärtat som en favorit redan.

Freedom Beach
Freedom Beach
Längs vägarna på Koh Tao. Palmer, palmer, palmer.
Längs vägarna på Koh Tao. Palmer, palmer, palmer.
Mattias vilar rumpan på en bumling efter lite snorkling
Mattias vilar rumpan på en bumling efter lite snorkling
Vattnet utanför Sai Daeng
Vattnet utanför Sai Daeng
Sai Daeng
Sai Daeng

Ps. Undervattenskameran bjuder på dagens bilder. Det gör dem lite grumliga, men lika sanna!

2 kommentarer

 • Ditte

  Jag är så glad att jag får hänga med….Underbara bilder! Skulle också vilja vara där, men mina maligna melanom har ställt till det. får nöja mig med Spanien och minnas alla trevliga trsor till Thailand, Filippinerna, Kanmbodja, Vietnam m.m.
  Tänker på er!

  • beccus

   Så glad att du hänger med! Och imponerad över dina berättelser från både Kina, Thailand och Kambodja.

   Sedan är verkligen inte Spanien så illa pinkat heller. Älskar bilderna från Torrevieja! Sambons familj har en liten, liten lägenhet i närheten, i Dehesa de campo Amor. En superfin liten strand och massa spanska pensionärer som spelar schack i skuggan under palmerna :)

   Njut av värmen!

Lämna ett svar

%d