Betraktelser

Som att snubbla på målsnöret, eller ständigt vara nästan där

Jag är stolt, glad och tacksam för att ni läser, skriver, berömmer, kommenterar (gärna mera!!) och invänder. Bloggen har börjat leva ett eget liv och det är hisnande och inspirerande.

Bara de senaste veckorna har jag blivit kontaktad av nyfikna resenärer som ska ge sig iväg för första gången, organisationer som anordnar bloggresor och en TV-produktion. Jag älskar att ni undrar, vill upptäcka och ge er ut på äventyr. Det är det bästa jag någonsin gjort och om jag kan så ett endaste litet frö med mod i någon som tvivlar är jag nöjd.

Ni har nominerat mig till Travel Blog Awards. Alla som röstat har mitt varmaste, hjärtligaste tack! Tyvärr räckte vi inte hela vägen. Ni vet kanske hur det är med en vinnarskalle? Först blev jag arg, sedan besviken, sedan faktiskt lite ledsen. Att snubbla på målsnöret och aldrig gå hela vägen är frustrerande, men jag har ju å andra sidan knappt börjat.

Även om jag SÅKLART vill vinna allt som tänkas kan har jag långt kvar. Det är nu den riktiga resan början. Jag ska bli en bättre skribent. Hoppas ni vill följa med!

Mycket har hänt sedan jag försökte hitta balansen en dimmig morgon i Stockholms skärgård. Vi satte segel, följde kursen. Nu är det dags att börja staka mot målet.
Mycket har hänt sedan jag försökte hitta balansen en dimmig morgon i Stockholms skärgård. Vi satte segel, följde kursen. Nu är det dags att börja staka mot målet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: