Asien,  Thailand,  Vardagen

Bästa jobblunchen på Koh Tao

Jag är officiellt egenföretagare numer. Det har varit ett långt äventyr sedan jag registrerade min firma i somras. Skribent-Rebecca har grott. Jag har sått frön, upplevt och faktiskt kommit närmare Drömmen. Nu jobbar jag mycket, som sig bör. Men alla måste äta, så mina matpauser är mina små äventyr i vardagen här på Koh Tao.

Eftersom mycket tid spenderas framför datorn är jag olidligt osocial. Jag dricker ingen öl, jag dyker inte, jag träffar inte folk. Mattias har börjat sin resa mot att bli Divemaster och har sitt kontor undervatten och hänger med massa härliga människor. Jag häckar framför skärmen, men har ändå kul! För att jag ska få fakturera, för någonting jag gjort. Det är en speciell känsla.

Jag har börjat jogga lite lätt igen (tufft i bergen!) och hittar mycket motivation i att tömma huvudet.

Sedan tröstar jag mig med att testa Koh Taos alla bukter när jag måste ha en mat- och badpaus. En av mina absoluta favoriter är Aow Leuk II. Magisk Pad Thai, jättegod Sam Tom. Och otrolig snorkling! Passa dig för triggerfishen bara.

Hoppas ni hänger kvar fast att jag är lite trött i orden om dagarna. Det kommer nya tider!

Aow Leuk, stenig men härlig strand. Perfekt för den som vill vila i blandade palmskuggor.
Aow Leuk, stenig men härlig strand. Perfekt för den som vill vila i blandade palmskuggor.
Vilka koraller!!
Vilka koraller!!
VEM DÄR??? Vad har hänt med Mattis håååår? Jag är bra sugen på att göra samma sak själv, men nöjer mig med att ständigt ha en fuktig klut mitt på huvudet.
VEM DÄR??? Vad har hänt med Mattis håååår? Jag är bra sugen på att göra samma sak själv, men nöjer mig med att ständigt ha en fuktig klut mitt på huvudet.
Fint va?
Fint va?
Här trivs jag!
Här trivs jag!

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: