Resa

Veckans Reseblogg: BECCUS!

Vi har fått nya kompisar! Reseguiden.se har sagt sitt och korat mig (och er!) till Veckans Reseblogg. Kul va?

Som en bonus får ni reda på lite mer om våra framtidsplaner. Tänk, kanske är 2014 året jag äntligen landstiger i Australien. Jag har tjatat om kängrus, korallrev och regnskog sedan jag började skriva loggböcker i skolan.

Skärmavbild 2014-03-27 kl. 21.48.44

4 kommentarer

 • mansan

  Att jag fått turen att få en sån förebild och inspiration till storasyster.. Och jag vet! att om du vill resa och skriva på heltid, så kommer det bli så. Det här är bara början! Är så stolt, du är bäst beccus <3

 • Ditte

  Heja! Stort grattis! Har varit med och röstat och föreslagt din blogg till olika resebolag och tycker din blogg är den absolut bästa resebloggen i alla kategorier. Finns inget annat att jämföra med. Vilka upplevelser och villken stimulering att få följa er. Ibland önskade jag att jag var ung på nytt. Men gläds åt de resor jag upplevt genom alla år. Och några till skall det bli.
  Grattis än en gång!

  • beccus

   Tack Ditte! Dina ord värmer. Glad att våra resor kan sprida glädje och reslust :) Sanningen är ändå verkligen att en inte behöver resa runt halva jorden för att få fantastiska upplevelser. Mitt nästa projekt måste bli att se mer av Sverige!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: