Asien,  Thailand

En dubbel regnbåge! Och en tornado!

Idag är ingen vanlig lördag. Jag har kommit ut ur min jobbdimma och Mattias är certifierad divemaster. Jippie! Det firade vi med en dubbel regnbåge till frukost och en tornado till lunch.

Jag dök igår, jag dök idag. Jag har äntligen haft massa, massa bubblor omkring mig och pirr i magen. Idag var det bara jag som var nöjesdykare, alla andra gick kurser, så Mattias fick ta med mig och en annan DMT på en runda. Alldeles själva. Han har lett dyk förut, som en del i kursen, men inte utan en instruktör som skugga. Nu fick han bevisa sig ordentligt! Vi kom lite vilse ibland, men alltid tillbaka till båten alldeles perfekt. Så himla, himla stolt!

När vi serverades en dubbel regnbåge till frukost nere vid centret och sedan fick se en tornado i horisonten var det liksom vädret som berättade att det är en speciell dag idag. Vi växlar tempo. Vi går snart över till äventyret igen!

Imorgon har Mattias sitt snorkeltest (vilket egentligen betyder stor fest där de som blivit klara divemasters ska dricka buckets med äckliga saker genom snorkeln) och sedan far vi vidare. Världen, jag kan knappt vänta!

Det är en dubbel regnbåge! Perfekt serverad i horisonten bortanför frukostbordet.
Det är en dubbel regnbåge! Perfekt serverad i horisonten bortanför frukostbordet.
Utanför den lilla linsen i min iPhone såg tornadon faktiskt farlig ut. Även fast en liten äventyrare i mig ropade att det hade varit häftigt om den kom närmare var jag lite glad när det löstes upp i molnen ovanför Koh Samui.
Utanför den lilla linsen i min iPhone såg tornadon faktiskt farlig ut. Även fast en liten äventyrare i mig ropade att det hade varit häftigt om den kom närmare var jag lite glad när det löstes upp i molnen ovanför Koh Samui.

4 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: