Asien,  Äventyr,  Dykning,  Filippinerna

Den där fantastiska dykningen …

Bjuder lite lätt på några dykbilder från idag. Det är inte så himla bra kvalitet. Det är svårt att få skärmbilder från GoPro:n att göra det här rättvisa, men som kompensation valde jag bara bilder där jag är med! Det är väl en schysst kombo?

Vi har sett så många finurliga fiskar, färglada fiskar, skumma fiskar. Fiskar som inte kan simma, fiskar som simmar i sidled och fiskar som låter bli att simma. När krafterna återkommer lovar jag att det antingen kommer en fin film, eller en presentation av våra favoriter.

En inte så kul sak är att jag ska låta bli att dyka imorgon. Har fått världens migränanfall efter bägge dagarna med dykning nu. Så kan jag inte ha det. Att bara ligga i ett mörkt rum och koncentrera sig på att andas är rätt ovärt. Nu är det värsta förbi, det enda som hänger kvar är huvudvärken. Men karaeoken från stranden hjälper inte direkt. Haha. Det får bli snorkelpaus en stund för mig och sedan på’t igen.

Hej Nemosar!
Hej Nemosar!
Väggen vi dök vid idag var helt otrolig. Det är som att sväva längs med en bergssida som stupar ned i avgrunden. Och vi hänger i
Väggen vi dök vid idag var helt otrolig. Det är som att sväva längs med en bergssida som stupar ned i avgrunden. Och vi hänger i “luften” vid sidan av. Det är mäktigt.
Och att dyka i strömmar måste vara en ny favorit! Det är svårt att stanna och titta på saker när den är stark, men det är så jävla häftigt att slå sig ned och bara se vidderna passera. Det är som att en själv sitter still, men berget rör sig.
Och att dyka i strömmar måste vara en ny favorit! Det är svårt att stanna och titta på saker när den är stark, men det är så jävla häftigt att slå sig ned och bara se vidderna passera. Det är som att en själv sitter still, men berget rör sig.

Lämna ett svar

%d