Asien,  Äventyr,  Filippinerna,  Palawan

Paradisisk segling på Palawan

Vi är tillbaka efter våra fyra dagar till sjöss. Att utforska de hundratals paradisöarna i norra Palawan är verkligen uttröttande. Vi är så slitna, men lyckliga i hjärtat.

Jag har under dessa dagar sovit under bar himmel, snorklat runt vrak, simmat bland korallrev och kalstensklippor, seglat in i solnedgången, sett fler paradisstränder än vad jag gjort i hela mitt liv fram tills nu, skrattat mig tårögd, visslat med delfiner, blivit bästis med de sjövana hundarna Harry och Dato (jag visste inte att jack russels var så fina att ha på båt), ätit båtlagad pasta med grönsaker från deras ekologiska farm, fått lära mig massa om filippinsk båtkultur och hängt omkring ett gäng fantastiska människor.

Vi åkte på äventyr med Tao och ångrar oss verkligen inte. Mer från expeditionen kommer såklart, men så länge får ni njuta av oss som pirater på ett av de sju haven!

Hänga i fören, ja det bör en! Hoppas det ser hälften så härligt ut som det var, för jag vill bara tillbaka.
Hänga i fören, ja det bör en! Hoppas det ser hälften så härligt ut som det var, för jag vill bara tillbaka.
O'HOY! Båtmästaren Gener och Mattias "leker" pirater. Vi seglade under Jolly Roger och vinkade till kustbevakningen (de vinkade inte tillbaka).
O’HOY! Båtmästaren Gener och Mattias “leker” pirater. Vi seglade under Jolly Roger och vinkade till kustbevakningen (de vinkade inte tillbaka).

Här finns en liten film med försmak på vad som väntar.

4 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: