Finns verkligen paradiset på Gili?

Vi la alla ägg i samma korg kan en väl säga när vi mötte upp våra norska vänner. En båt från Bali tog oss till Gili Trawagan och första intrycket var väl … ja, sådär. Men det finns definitivt en liten del av paradiset här!

Det är en liten ö där cyklister och hästtransporter cirkulerar på ringvägen. Eftersom backpackers drar till Gili T för att dricka och dyka (okej, mest dricka) är det rätt ruffigt och inte så jävla noga. Du behöver inte ha tröja på dig för att beställa på restaurang och det gör inget om du går runt och dricker öl på gatorna.

Men Gili T är också en otroligt fin ö! Med bra dykning och massa sköldpaddor. Men passa på att bada innan högvattnet drar sig tillbaka, för då måste du kliva över döda gamla koraller och de rivs som bara tusan. Ge upp stilen och köp ett par badskor om du vill ta dig förbi!

Gunga lite grann, gunga lite grann, gunga lite bak och lite fram ... men mest i sidleds på grund av strömmarna.
Gunga lite grann, gunga lite grann, gunga lite bak och lite fram … men mest i sidleds på grund av strömmarna.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.