Norge,  Oslo,  Vardagen

Höst i Oslo, höst i hjärtat

 

Det här med höst hade ju varit härligt, om det inte var så himla mörkt om kvällarna, morgnarna och dagarna. Så länge solen är framme är det ju ett färgsprakande konstverk att vandra i skogarna, men det är svårt att vänja sig med mörkret. Och vardagen.

Vi är inte vana med att ha helg. Att en massa, massa aktiviteter ska klämmas in på de två lediga dagarna i veckan. Eftersom jag jobbar en del borta och Mattias jobbar natt så ses vi inte så mycket längre. Eller ja, vi träffas en hel del om vi ska jämföra med andra, men i vår egen relation ses vi ganska lite. Så vi försöker göra saker tillsammans när hänger ihop, med olika resultat.

Jag har svårt att sluta jobba, vi gör misstaget att åka förbi IKEA en lördagförmiddag, vi försöker gå på bio på en biograf som stängde för tre år sedan.

Det är konstigt det här att det är så lätt att glömma och gå vidare ifrån äventyret. Det är dags att planera mera resor! Köpa båt! Hitta pirret! Till våren kanske?

Snart är det mer löv på backen än i träden.
Snart är det mer löv på backen än i träden.
Tåget till Narnia kommer här! Eller tunnelbanan till Storo.
Tåget till Narnia kommer här! Eller tunnelbanan till Storo.
Höst, höst, höst.
Höst, höst, höst.
Vi har Torshovsdalen precis runt hörnet. På toppen av Oslo, typ.
Vi har Torshovsdalen precis runt hörnet. På toppen av Oslo, typ.

En kommentar

  • Ditte

    Underbara bilder! Jag njuter! Men är själv i Spanien och samlar ihop mig och tankar. Men är nog ganska positiv ändå, och blir det ännu mer när jag läser din härliga blogg. Nya resor, kanske båt; härligt. änns ibland som om jag har livet lite bakom mig, men bara lite. Har ju rest mycke, upplevt massor, fått mängder av upplevelser och gett mycket. Men nu har jag lite slahgit mig till ro här. Pendlar dock til Stockholm.
    Har haft och har mina maligna melanom som påverkar mig och tycker det är trist att många länder nu faller från min lista. Men! Jag har alla minnen och jag reser med dig. Tack för det!
    Kram!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: