Äventyr,  Resa

Årets julklappstips till de som älskar att resa

Jag är lite emot julklappar till vuxna. Det är kul med överraskningar, men det blir sån himla press kring jul att det ibland känns som en mest köper för att en skaaaa. Och när hjärtat inte är med blir givandet mer en transaktion. Det är inte så kul!

Sen lever vi ju skyddat och fint här i en liten skärva av världen. Vi i Sverige ska inte klaga. Så i år ger vi inte bort prylar, men vi har gett bort en peng i våra käras namn.

Skulle en ändå vilja ge någon en julklapp är det viktigast att den betyder något. Det är roligare med ett inramat foto än en rutin-morgonrock från Dressman. Även om en kanske behöver nåt att svepa in sig i efter duschen.

Vi öppnade årets första julklapp idag och fick en Scratch Map. Det är en bra klapp! Vi gillar kartor, att resa och att skrapa. Så om du känner nån som har allt, eller inte vill ha mer, skänk en peng! Och om du ändå vill ge en sak, var smart. En Scratch Map var perfekt till oss. Glad tjej!

2014/12/img_0149.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: