Danmark,  Europa

Kanske Köpenhamns bästa löprunda … typ

Första morgonen i Köpenhamn vaknade jag tidigt. Rastlös i ett lite för litet hotellrum knöt jag på mig löpskorna och pussade Mattis i pannan. Och om jag inte hade sådan tur att jag hittade Köpenhamns bästa löprunda på en gång kanske … nästan i alla fall.

Även om vallen omkring Kastellet inte är någon hemlighet, är det kanske först och främst inte tänkt som en motionsbana. Men den är perfekt att löpa runt! Det går att använda “stjärnans” uddar till att spurta intervaller och tävla med morgonpigga medmotionärer. Ett varv runt vallen är cirka 1,8-1,9 km så det är bara att ta runda, på runda.

Jag hade inte sådant tur att jag stötte på kronsprinsparet dock .. Enligt vår eminenta löpguide (som navigerade oss runt Köpenhamn nästkommande morgon) är Kastellet även deras favoritrunda. Så jag kom verkligen kungligt rätt på en gång!

Dock var det bara en uppvärmning för alla höjdpunkter vi skulle få se med Lena från Running Copenhagen. Den turen kommer snart! Först måste jag smälta att vi är hemma i Oslo igen, med en löprunda!

IMG_0870 IMG_0865 IMG_0861 Skärmavbild 2015-04-06 kl. 14.11.44

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: