Danmark,  Europa

Spakväll på hotelltaket

Något av det allra härligaste med att åka bort är att byta miljö. Den här gången var det till och med extra härligt att bo på hotell.

Även om det (nästan) alltid är skönt att slippa bädda sängen, äta färdigframdukad frukost och sådär är det ändå något som ofta saknas på hotell. Hotell blir inte lika lyxigt som att vara hemma, men Babette Guldsmeden skämde ändå bort oss. Ekologisk frukost, organiska möbler på rummet och hållbara alternativ. Lite .. personligare kanske?

Nu är väl en del av det här fernissa. En tacksam eko-yta att smeta på sig, men mycket var också godare, skönare och lite, lite bättre än vanligt. Förutom storleken på rummet, som var ganska litet.

Höjdpunkten (höhö) fanns ändå på taket. Ett litet spa med ångbad och bastu. Badtunna och utsikt. En perfekt kväll går solen ned bortanför Tivoli och andedräkterna ångar ihop med vattnet. Det går ju att bli kär för mindre!

DSC07473 DSC07492 DSC07446

Lämna ett svar

%d