Asien,  Japan

På café med ugglor i Japan

Jag längtar lite tills jag åker till Japan. Samtidigt som jag absolut inte längtar, för jag tänker mig att en del saker kommer vara mycket mindre konstiga än vad en föreställer sig på förhand. En sak som i alla fall verkar leva upp till mina konstighetsförväntningar är att det går att fika tillsammans med ugglor. Riktiga ugglor!

När min syster, som smart nog passade på att åka till Japan medan hon pluggar på distans, skrev att hon skulle på uggle-café en dag tänkte jag “shit! säkert supercoolt … då är det nog ugglor överallt”. Jag utgick ifrån att det var ett tema. Att någon som älskar ugglor inrett sitt fik med underlägg med ugglor på, gardiner med ugglor på, koppar med ugglor på … och så vidare i all evinnerlighet. Men det är ju Japan.

När min syster skickade bilder satt jag bara och gapade. Det var riktiga ugglor! Som en fick hälsa på, på riktigt.

Mycket stackars ugglor, men också otroligt fascinerande. Otroligt vackra djur, som såklart skulle trivas bättre någon annanstans. Tydligen gick det att köpa en uggla också, för sisådär cirka 25 000 kronor.

Bara på café i Japan folks, bara på café i Japan …

Ugglor 2 Ugglor

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: