Vardagen

10 år senare: Vi har gift oss!

Det har gått 10 år. Ett jävla decennium har vi varit ihop. Jag var tonåring när vi träffades, nu är jag äldre än gänget i Vänner. Då är det väl dags för vigsel va?

Vi har korsat Kardemummabergen i Kambodja på motorcykel, svävat förbi färgglada korallrev i indonesiska vatten, druckit vin på trottoarer i Buenos Aires, halsat sangria på Barceloneta, trampat omkring på Kinesiska muren, matat en björn i Bolivia, seglat i Palawans paradisiska skärgård, försökt surfa i Peru, gjort lägereldar längs stränder i Panama, gått på hästkapplöpning i Hong Kong, hejat på hammarhajar och dansat med sjölejon på Galapagos, spontanrest till Indien, druckit jäst jakmjölk i Gobiöknen, fått kompisar på Koh Tao, fiskat pirayor i Amazonas, paddlat kajak genom en ö i Honduras, hängt med valhaj, firat jul i London och gått vilse i gränder i Guatemala City.

Vi har rest, gjort, testat och provat. Ändå är inte det bästa allt jag fått uppleva, utan vem jag fått göra det med. Vi har redan valt varandra, men nu har vi gjort det på papper också. Jag ska ta ska ta svärfars efternamn och bli fru. Det ni!

Ps. Förlåt familj och vänner för att vi gjort det här under radarn. Vi vill inte ha någonting, det är ingen stor grej. Var glada för vår skull, och känn er inte exkluderade. Ni vet att vi inte är särskilt uppmärksamhetstörstande och att slå på stora trumman för att vi ska säga att vi älskar varandra är inget för oss. Vi är glada att ni finns i våra liv, och hoppas ni vill fortsätta vara det – fast att vi har hemligheter ibland.

Ett av mina lyckligaste moments. På toppbryggan av en båt, någonstans i Stilla havet - med stjärnhimmeln som täcke.
Ett av mina lyckligaste moments. På toppbryggan av en båt, någonstans i Stilla havet – med stjärnhimmeln som täcke.
Ett annat av mina lyckligaste moments. Tyngdlös, omgiven av fina fiskar och en som numera kan kallas min man.
Ett annat av mina lyckligaste moments. Tyngdlös, omgiven av fina fiskar och en som numera kan kallas min man.

3 kommentarer

Lämna ett svar

%d