Sverige

Världen är lite bättre på Västkusten

Ibland blir en helg plötsligt någonting otroligt härligt. Särskilt när Rikard hör av sig och bjuder in till stugan på Västkusten. När några spontana vänner sedan också hängde med blev det helt enkelt succé. Vad kan väl vara bättre än att hänga med vänner vid havet?

Vi firade tre veckor som gifta med att åka på vår första mini-semester. Väl på Västkusten hängde vi på altanen med vänner och vin i solen. Vi åt jordgubbar, blåste såpbubblor, dansade och skrattade. Lördagen var verkligen årets första sommardag!

På middagen satt vi sedan som panda-ninjor, med solglasögonen inbrända i ansiktet

När vi vandrade över skären och genom kohagar på söndagen var vi trötta, men lyckliga. När det började regna framåt kvällen gjorde det ingenting, för vi var redan på väg igen.


                            

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: