Sverige,  Vardagen

Julmarknad på Liseberg

Årets enda julmys klarade jag av redan förra helgen. Jag och syrran var på julmarknad på Liseberg. Ärligt talat var det absolut roligaste att åka Balder, men det var faktiskt otroligt fint. Mina fördomar till trots.

Jag är inget stort fan av höst. Jag vill helst ha vinter och snö direkt. Det här med att allt vissnar, ruttnar, dör … Så att gå mot jul är mest glädje för att det blir vinter! Och semester :) Eftersom vi flyr utomlands till den faktiska julen passade jag på att ta en weekend i Göteborg med ena syrran och fira lite förjul. Passande nog hade julen redan börjat på Liseberg.

När det var dags för show kom vi småjoggande bort till isbanan. Det var redan trångt. Två kaniner på skridskor åkte runt och klappade händerna. Vi fnissade lite och tyckte väl inte det var mycket till show. Tills showen faktiskt började. Då blev vi istället imponerade!

Julkulor, gräddkola, glögg, glittrande ljus. Så fort det började skymma ökade mysfaktor ännu mer.

Det är tacksamt att besöka tomtens julverkstad och lattja runt i spelhallar när det inte är så mycket folk. Vi kunde åka bergochdalbanan Balder utan att stå i kö och köpa kaffe utan att trängas. Tacksamt!

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: