Resor gör mig lycklig

2015 blev vårt mest vuxna år genom alla tider. Vi har skaffat bil, blivit med segelbåt och gift oss. Jösses! Men det är inte sakerna i sig som gör mig lycklig, utan vad de låter mig göra – och med vem.

Lyckan

Jag vet äntligen (typ) att jag inte blir gladare av fina saker. Jag blir glad av att ha någon att älska, någonting att göra och någonting att längta till (som en Gordon Livinston så klokt också konstaterat). Lyckan är alltså människorna som jag bär med mig, mitt jobb och våra resor. Resten kan vänta, för tiden räcker knappt ens till detta.

Tid: nästan rättvist

Det enda som nästan är rättvist här i världen är att vi har lika många timmar om dygnet att spendera. Våra liv är olika långa, vi föds med olika förutsättningar. Mitt pass är min käraste ägodel, och pengarna jag tjänar ett verktyg för att kunna resa mera.

För att jag kan välja, för att det gör mig lycklig!

Så mitt enda löfte till mig själv inför 2016 är att påminna mig om det här. Om vad som gör mig lycklig. Resor. 

p1000225

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.