Resor,  Tyskland

Förväntansfri resa till Berlin

Vet ni? Jag ska till Berlin om två veckor – och jag har inga förväntningar alls. Jag ska träffa en vän, dricka (och äta, såklart) gott och strosa omkring. Drömmen är att ha tid att gå vilse, hitta rätt och koppla av.  

Hur mycket kul som än händer går det verkligen att få för mycket att det goda. Det går att dansa hela vägen in i väggen. Jag skulle vilja läsa om coola kvarter, nosa reda på de gröttigaste barerna och lyckas landa på någon sweet utkikspunkt i solnedgången. Men vet ni? Det får vara för den här gången.

Utan förväntningar går det inte att bli besviken.

Att planera en resa kan verkligen vara halva glädjen, men den här gången är miljöombytet och hänget hela grejen. Visar sig Berlin från sin bästa sida – då har jag bara haft tur!

2 kommentarer

Lämna ett svar

%d