Äventyr,  Island,  Vardagen

Det rycker i resnerven, då drömmer jag om Island

Nästa drömresa? Listan är oändlig … Ju mer man ser, och så vidare. Just nu längtar jag så mycket till Island att det värker i hjärtat.

Här sitter vi med rykande färskt bolån och tomt på resekontot (fast vi bokade precis en julhelg i Köpenhamn – rimligt!), då drömmer jag mig bort till Island. Små hästar och vidunderliga vidder, som i Mongoliet. Branta klippor och vilda valar, som i Norge.

Jag. vill. åka. dit. nu.

Istället sitter jag här med ett glas rödvin och ett omålat vardagsrum. Alltså, tanken var att vi skulle måla vardagsrummet (och dela på en flaska vin) – men så skulle spacklet visst vila i 24 timmar. Så nu dricker vi vin och drömmer oss bort från flyttröran …

All fotocredd till de bjussiga fotograferna som laddat upp sina bilder på Unsplash. Ärligt stulen inspiration, från mig till dig.

Lämna ett svar

%d