Sverige,  Vardagen

Äntligen hemma – i Björkhagen

Vi har haft fullt upp med att göra Stockholm till vår stad. Förra sommaren gick lasset från Oslo, och sedan vi bosatte oss på svensk mark igen har vi bott i tre (!) lägenheter i tre olika kommuner i huvudstadsregionen.

Det har onekligen krävt sina krafter, men det är ett lyxproblem. Vi har efter ett par månader på Lidingö och dito i Ektorp i Nacka hamnat söder om Söder, i Björkhagen. Vi äger äntligen vårt hem och vi har snickrat om det mesta. Nu är det “bara” köket kvar. Kanske har vi vårt första riktiga hem klart till jul?

Även om Stockholm är vackert och vattnet finns överallt har jag redan förälskat mig djupt i Nackareservatet. Vi har urskogen precis bakom husknuten och jag får dela skogen med rådjur och andra joggar. Dessutom kan man en helt vanlig vardag cykla till Hellasgården och bada med sin bästis. Bara en sån sak. Lyx.

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: