Glassigt! Premiär för Kennys Gelato i Tollare

Letar du god glass i Stockholm? Det finns inte bara i city eller på Bullandö, igår öppnade även Kennys Gelato ute i Tollare i Nacka. Det är lite av ett byggprojekt i området runt än, men snart ska det vara strandpromenad och gött häng.

Vi är såklart partiska, för vi har varit med i processen (och Mattias kockar glass med Kenny och gänget för glatta livet hela påsken) och älskar glass – och gelatofamiljen, såklart. Men glassen är gudomligt god! Smakerna sålde slut flera gånger om redan första dagen, så det kan flera vittna om.

Det är verkligen glass i världsklass, precis runt hörnet!

Sen KANSKE det inte bara vattnades i munnen, utan även i ögonen när jag fick se min bästis Mari bakom en glassdisk igen. Vi skopade glass tillsammans hela somrarna på Timmys i Karlstad – för 15 år sedan! Det var svettigt, slitigt, stressigt och otroligt skojigt!

Att jag, som Alex Schulman så fint formulerade sig i senaste boken, ramlade genom ett minne när jag klev in i gelaterian när den öppnade första dagen var kanske inte så konstigt. Det var en liten känslostorm i bröstet – och en smaksensation i munnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.