Sverige

På spa med kompisarna i Strömstad

I helgen fick vi äntligen fira en blivande brud. Hon var inte intresserad av att ha någon “riktig” möhippa, så när fokus var gott häng blev spa i Strömstad en succé.

Vi hade verkligen tur med vädret, för även om det var april fick vi en försmak av sommaren. Jag var på plats tidigt och tog ett varv i det lilla naturreservatet utanför. Havsluft och släta klippor gör verkligen underverk!

När tjejerna sen började trilla in satt vi gött på balkongen i solen och skålade ovanför båthamnen. Nere i spat var det inte trångt, även om vi fick vänta lite på att få plats i goaste bubbelpoolen med vårat bubbel.

Förlåt till dem som sen kanske fick vänta lite på oss i sin tur …

Till middag var det buffé, som verkligen älskades av de som gillar sjömat. Jag är inte någon fantast, och inte heller någon köttätare, så åt kanske mest ost – men det är inte illa det heller! När sen en dj började varva Basshunter med Carola var det de tillresta norskarna som dansade mest – och golfgubbar som kanske var lite väl närgångna utan att vara inbjudna.

Men räknar man bort gubbslemmet var det verkligen över alla förväntningar! Särskilt för mig, som kanske inte är någon klassisk spafantast. Att det fanns utrymme för att fnittra var uppskattat, liksom att det gick fint att röra sig ute i naturen i närheten. Tumme upp!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: