Var vi varit

Vi reser gärna, mycket och ofta. Det är inte alltid långt, med aldrig utan entusiasm. Oavsett om vi reser landvägen till Hongkong eller tar tåget till Tønsberg är det äventyret som drar oss. Livet levs som bäst i rörelse, och här får ni våra bästa tips från platser där vi varit. Vi vill inspirera fler att resa mer!

Även om livet i sig såklart är ett äventyr finns det en vardaglig trygghet i ekorrhjulet som inte ger tillräcklig rörelse. För att inte statiskt snurra fast i vilka vi är och glömma bort vad vi vill göra har vi hoppat ur hjulet (igen). Vi har gett oss ut i världen med enkelbiljett och ryggsäck som digitala nomader.

Äventyret i sin första version var en långresa i Sydamerika och Centralamerika under 2011. I bloggen och dess olika kategorier finns alla inlägg som skrivits, ända sedan 2005. Bloggboken ger uppdateringar i realtid, men utan någon särskild finess eller vinkel.

Under Äventyret 2.0 ska det bli ändring. Jag ska utveckla mitt skrivande. Börja arbeta med journalistiska texter igen! Mina ambitioner är skrämmande höga, och kittlande spännande. Äventyret 2.0 är en uppgradering, både av oss själva och i resandet.

Lite om vår längtan och vad vi nu ska göra

Lite om vart vi ska, och att vi önskar tips på smultron att plocka längs vägen finns här

Lite om skräck, och förtjusning, över vad vi egentligen tar oss till finns här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.