Peru,  Utan land

1:st time surfing: results

Mattias trodde han var cool för han valde en mindre bräda än jag, eller så undervärderade vi svårighetsgraden (ELLER så är vi talanglösa, haha). att Mattias bytt till en större bräda inför eftermiddagsåket sammanfattar nog denna morgon..

man blir slut i axlarna och slår tårna i stenar, men förstår verkligen att folk fastnar i detta! vi kämpade första timmen för att komma ut i rätt läge och nästa med att försöka fånga en våg. skrattade lite åt varandra och jag vart avis när Mattias glatt skrockade att han åkt med en. men sen kära vänner, jag for med en heeeela vägen upp på land! i en rasande fart också. såååå glad!

det räddade nog min vidare karriär :) svårt som tusan, men ska tamejtusan ta mig längre än upp på knä! en gång, en gång..

tilläggas kan att när man traskar runt med brädan, i nervikt våtdräkt, får man inbjudan till surfklubben direkt!
“how was the waves today mate?!”
“eeh, i don’t know.. My first time”
hahaha, me = newbie
undrar hur lång tid det tar att lära sig? är ju tyvärr inte känd för mitt fantastiska tålamod.

och, tyckte jag att folk glor innan så nu tappar de fan ögonen. men en kul sak! på stranden tog en dam kort tillsammans med mig! jag log, men kände mig som en attraktion. ångrar två saker; att jag inte bad dem maila bilden och att jag inte tog betalt (haha)

dagen till ära satte jag i örhängen och vi firar hellners kross med världens sötaste hund vi blitt kompisar med här. lägg märke till det söta “lilla” underbettet..

OCH, ops! borta

2 kommentarer

  • Fiskmåsen

    Ska det vara svårt när man står på en stor lagårsdörr, söt liten vovve….Klockan är snart 22.00 och jag får gå hem och ta en öl för det är fredag i dag så det så.. Ha det bra… Puss och kram…..

  • mamming

    För det första förstår jag inte hur det kan vara fredag i Smebacken när det är torsdag i Karlstad. Hmm?? Stackars lilla hund,,,så ful och hur får den i sig mat? Kul det låter med surfing :) Idag kom Liin hem från Indien. Brun och fin. Alla andra hade magsjuka under första veckan utom Liin. Hon fick den de tre sista dagarna när de äntligen blev lediga och åkte ut till kusten för sol och bad. Ja, ja, thats life. Hoppas ni mår bra nu så ni kan surfa vidare. Puss och kram på er!!! Kärlek i massor!!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: