100% och delfin!

vi fick se en delfin utan att åka på snorklingstur till dolphin bay. när vi satt och åt middag igårkväll kom en skuttandes emot oss och jagade ett stort fiskstim. inte såå ballt, men ändå.. en delfin! särskilt skoj för Mattias som fick skoja om att vi i alla fall fick valuta för pengarna. vi skojade tillbaka att det är han som blåst oss, och inte randomduden. aja, nu har vi retat kraken nog för det som den genomgode Daniel påpekade. bara att vänta en dag (timme) eller två till nästa grej ;)

hela gårdagen igår var annars hängmatte-häng. inget dåligt sätt att studera på!! fy fan så skönt. läsa lite, gotta lite, äta en yoghurt till lunch och skriva några små hemläxor. var förbi gamla hostelet (just ja! vi har bytt till ett lite längre bort, utan wifi och restaurang – men hänger en del på det gamla. betalade 22 dollar natten/rum på gamla, nu betalar vi 14. vinst!) och lämnade in läxorna. när vi sedan kom förbi för rättning hade vi 100% på ALLT. duktig tjej! och kille.

nu ser jag SÅ mycket fram emot att få pröva för första gången. har lärt mig farorna i teorin, men är översugen på att testa dem (kunskaperna, inte farorna) på riktigt. husk! tryckutjämna och andas – alltid. sen ska det gå bra!

första dyket blir på ca 2 m med sandbotten för att gå igenom allting. husk! säkerhetsgenomgången: Bruce Willis releases aweful films (bcd, weights, release, air, final ok). sen ska vi simma i ca 3 min för att komma till vårt första rev. jag är som ett barn på julafton! tänk att få besöka världen där nere utan att behöva hålla andan som en tok..

och efter denna dag har vi fyra dyk till!

dagens roligaste: när ett kiddo på typ 4 år försöker slå Mattias i rumpan med sin keps i förbifarten, och mammorna runtom i förtvivlan hyttar åt han att så får man inte göra – och skratten när jag kläcker att ”det är bara kul!”

bubblare: när Matilda tror att Daniel lagt en isbit han haft i stjärten i hennes cola, hon lutar sig för att plocka ur den särskilda när Mattias snabbt som blixten är framme och blandar allting med sugröret. tilläggas ska att det var ett aprilskämt, isbiten hade bara varit under tröjan.

bästa prylen: Matildas kortisonsalva till mina eksem/prickar/vad-det-nu-är-som-kliar-så-jävligt. ååååååå så gott för nattsömnen! tack skrutta!

hej på en stund från Karibien!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.