vår första asado

hostelet har en stengrill stor som ett hus typ, och idag inviger vi den! det blir churros, ost, oliver, tomat o bröd. mumma!! och billigt. med vin, vatten o smågodis betalade vi nästan 40 svenska kronor. första dagen som vi inte bränt pengar på aktiviteter! sjukt nöjd!

tur att vi har med proffs som vet hur den ska hanteras. man vevar, blåser o härjar – samt att en grabb passar vår mat också. alla är verkligen supersnälla och hur hjälpsamma som helst. har inte känt något hot alls (bortsett från en galen rottweiler, men de finns ju hemma också). så ni som ev tänker att sydamerika är livsfarligt, tänk om! det är värre att vara på kos eller i Barcelona (eller Sälen för den delen).

på bild, de två pärlorna som visade oss hur en argentinare grillar! vi fick även smaka deras biff, mmmmm.. tusan, gruppbilden är på mattes telefön. håll tillgodo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.