Argentina,  Utan land

vår första asado

hostelet har en stengrill stor som ett hus typ, och idag inviger vi den! det blir churros, ost, oliver, tomat o bröd. mumma!! och billigt. med vin, vatten o smågodis betalade vi nästan 40 svenska kronor. första dagen som vi inte bränt pengar på aktiviteter! sjukt nöjd!

tur att vi har med proffs som vet hur den ska hanteras. man vevar, blåser o härjar – samt att en grabb passar vår mat också. alla är verkligen supersnälla och hur hjälpsamma som helst. har inte känt något hot alls (bortsett från en galen rottweiler, men de finns ju hemma också). så ni som ev tänker att sydamerika är livsfarligt, tänk om! det är värre att vara på kos eller i Barcelona (eller Sälen för den delen).

på bild, de två pärlorna som visade oss hur en argentinare grillar! vi fick även smaka deras biff, mmmmm.. tusan, gruppbilden är på mattes telefön. håll tillgodo!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: