Utan land

att göra ingenting

jag gillar att göra ingenting. innebär det att jag inte tycker om att göra någonting? det är ju långt ifrån sant i alla fall. jag gillar att gå bärsäkargång på discon, äta kastrullpoppade popcorn och hålla för näsan på Thomas när han snarkar. det är ju att göra någonting. men ändå säger man att man gör ingenting när man gör någonting. så egentligen skulle ingenting vara någonting, någonting som inte är särskilt speciellt eller värt att precisera. alltså kan jag här med grund hävda att ingenting ÄR någonting, för annars skulle ju ingenting inte finnas. om ingenting ska finnas måste det ju vara någonting. kanske har aldrig någon hävdat annat, men det känns ändå konstigt att ha en term för ingentinget. undrar vad det står i en ordbok.

har klarat av lite på min checklista. tog disken imorse, men annars.. hmm. ska nog sätta upp affischen nu kanske. så jag känner att jag gjort någonting annat än dricka öl. inte för att det inte är kul, men jag blir nog tjock snart. mer öl imorn, mer öl på fredag. vi har för långa helger i skolan. men vad gör man när ledigheten börjar på tisdag eftermiddag?

på allmän begäran kommer snapshot från mitt personlighetstest. gillar det där med loves food. jag äter ju fan upp pengar jag egentligen inte har. jag köper makaroner för studielånet!

social, outgoing, worry free, optimistic, upbeat, tough, likes large parties, makes friends easily, rarely irritated, open, enjoys leadership, trusting, dominant, thrill seeker, strong, does not like to be alone, assertive, mind over heart, confident, controlling, feels desirable, likes the spotlight, loves food, social chameleon, hard working, concerned about others

avslutningsvis: insider-reklamen är kul. de diskuterar den svarta torsken. en negerhallick? nej, den som finns i havet, fast fiskas svart och hamnar i våra frysdiskar. dom måste ha slut på vettiga ämnen. eller är ni upprörda? kanske bara är jag som förvirras.

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: