Utan land

panic! at the disco

"There’s A Good Reason These Tables Are Numbered Honey, You Just Haven’t Figured It Out Yet"
okej. det är skillnad på att lyssna på emo, och att vara emo. faktiskt! men gosh, hur skulle jag INTE kunna åka? www.giveitaname.co.uk och klicka på line-up. där har du det – all I ever wanted. pojksen bokar biljetter ikväll. redigt det. men dom behöver en kvinna med så de inte går vilse som Pucko så fint uttryckte det. SÅ skönt att ha ett äventyr på vårkvisten! allt går så mycket fortare då. hoppas bara jag får ett jobb.. annars får jag väl flytta hem till mamming & hoppa av skolan. värt.

igår hade jag all lust i världen. jag gjorde till & med en scrapbook. klistrade in kort, lappar, tankar & pappa-saker. då hade jag kunnat skriva ett brev till dig mads, men min hunger kom ivägen. felåt. men nu har jag i alla fall en inspirationskälla – så det kommer.
idag har jag all lust i världen! kladdo kommer klockan fyra! fest. fest. fest. har sorterat tvätten INNAN jag

slängde in i maskinen (första gången i nya tvättstugan), ska dammsuga & laga kycklinggryta med ris. hur skulle dagen kunna gå fel?

tjipp&hej – trevlig helg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: