Utan land

madness

never thought I’d miss you half as much.. nothing more, nothing less – mustn’t be love, but could be.

när jag kom hem förut var jag våtare än vad jag nånsin varit förut. kunde krama ur jackan, bada i skorna och det droppade från skärmkepsen. dumt att cykla när det är molnigt. no more! tur att snön försvinner med nederbörden.. (och jag skrev våt med mening – bara för att det låter så perverst, men en riktig synonym till blöt ju). har läst arbetsrätt efter maten, belönade mig med choklad och plötsligt var träningen i förmiddags inte värd. fast nu kanske det går jämnt ut iaf? våfflor hos sara & linnea – me want! verkar bara vara jag som inte åt våfflor i lördags.. dumt att missa, men blir att ta igen. kanelbullens dag borde väl vara snart också? och har dolat klart med kommande tattoos! och tur att jag inte var en fisk när jag vaknade imorse också, utan bara frisk. mitt minne hade väl inte kunnat bli sämre, men jag är ganska dålig på att simma under vatten. annars längtar jag efter mamming & små grisarna så det svider.. hem hem hem –  måste bli snart! sen ska jag nog sluta tatta, och skaffa mig ett riktigt gymkort. man kan inte ha det hur billigt som helst ändå ju.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: